Om Koncernen

Firmaer under H.C. Andersen Koncernen A/S

Servicemindet leasing af luksusbiler til privat og erhverv. Specialister i leasingudbud af Audi-modeller, og tilbyder blandt andet Danmarks bedste slutgaranti. Formidler toptunede leasingaftaler og køreglæde i højeste gear.

Gå til H.C. Andersens Billeasing ApS

Gulvafslibning for privat og erhverv. Professionel behandlinger af gulve, udført af faglært firma med grøn profil. De ansatte er klimabevidste og skåner miljøet på mange parametre.

Gå til H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

Bæredygtige inventarløsninger til private og erhverv. Specialister i køb og salg af brugte kontormøbler, og tilbyder desuden professionel sanering af kontorer. Sortimentet er nøje udvalgt efter skrappe krav til kvalitet og pris.

Gå til H.C. Andersens Kontormøbler

Kvalitetstransport for privat og erhverv. Flytteløsninger til konkurrencedygtige priser, udført af flyttemænd med omhu og inspirerende lidenskab for deres arbejde. Danmarks bedste flyttemænd – som kunderne anmelder flot på Trustpilot.

Gå til H.C. Andersens Flyttefirma ApS

Kvalitetsmalerarbejde udført af faglærte malere med håndværket og holdningerne i orden. Et CO2-neutralt firma med en grøn profil, der har valgt at strække ressourcerne – uden at gå på kompromis med kvaliteten af deres håndværk, ifølge kunderne

Gå til H.C. Andersens Malerfirma

Vi søger disse partnere til H.C. Andersen Koncernen A/S

Vi gør din forretning til en god historie!

H.C. Andersen Koncernen A/S er en partnerudbyder inden for håndværksbranchen. Virksomheden har eksisteret siden 2016 og er grundlagt af Kim Rosendal. Vi har mange års erfaring i at starte egen virksomhed. Over 50 virksomheder har allerede fået vores hjælp til at starte op, og i dag er vi sparringspartner for mere end 10 virksomheder.

Som partner i koncernen får man en “opstartspakke”, der gør, at man kommer sikkert fra start. Normalt tager det mellem 3-5 år at bygge en virksomhed op selv, men via koncernen får virksomheden fodfæste inden for meget kort tid. Alle partnere arbejder selvstændigt, men aldrig alene, da der er flere sparrings- og samarbejdspartnere i koncernen.
Formålet med koncernen er, at det skal være nemt at starte en håndværksvirksomhed op, samtidig med at du bliver en del af et solidt fællesskab. Vores koncept er at give mere, end vi får – hvilket er derfor, at det bedst kan svare sig at starte op hos os.

Vores kerneværdier er kvalitet, service og troværdighed. Kunden skal trygt kunne bestille en service fra alle partnere og forvente den samme faglige excellence og ekstraordinære service fra dem alle sammen. Vores partnere er alle ildsjæle, som brænder for perfektion og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Koncernen er derudover særdeles kundevenlig, idet det er muligt at bestille flere fagfolk til større opgaver – og dermed opnå en særdeles attraktiv pris, og slippe for kontakt med mange firmaer.

Vi bestræber os altid på den bedste service, og det mest overbevisende vidnesbyrd om vores anstrengelser er online kundeanmeldelser på Trustpilot. Anmeldelserne er en service, vi var fast besluttet på at stille til rådighed for kunden lige fra dag 1. Det er vigtigt for os, at vores kunder har et tillidsvækkende værktøj som Trustpilot på hånden, idet de altid kan holde sig opdateret om vores nuværende kvalitet og serviceniveau.

I dag er vi 6 partnere samlet under koncernen, som leverer et bredt spektrum af services til tilfredse kunder. Vi leder dog stadig efter partnere inden for mange typer erhverv. 

Nogle af fordelene ved at være en del af H.C. Andersen Koncernen A/S:

  • Partner ejer egen forretning 100 % og er direktør i eget firma.
  • Lavere omkostning og investering end ved at starte selvstændigt.
  • Hver partner får en startpakke, så det er nemt at starte op.
  • Man bliver en del af et større fællesskab.
  • Stordriftsfordele i form af fælles markedsføring, indkøb, systemer m.m., der gavner alle i koncernen.
  • Koncernen fremstår som coach/medhjælper til at starte dit firma op, så du altid er i sikre hænder.
  • Koncernen udvikler hele tiden virksomhedskonceptet og sørger for, at alt altid er opdateret.
  • Koncernen er allerede opbygget og gennemtestet – dvs. du undgår at lave almindelige kostbare fejl i startfasen.

Koncernens interesse er, at partnernes virksomheder kører selvstændigt og bedst muligt. Herved optimeres H.C. Andersen Koncernen A/S som helhed.

Ansøg Nu
Bliv en del af H.C. Andersen Koncernen