Fællesskab og kvalitet

Vores idégrundlag er fællesskab

H.C. Andersen Koncernen A/S står for fællesskab og kvalitet.
Det betyder alt for koncernen at have glade partnere, og derfor holder vi møder hver måned, så vi kan sørge for et godt samarbejde. Vi stræber efter at have de gladeste partnere, og det får vi ved at udvikle partners virksomhed og H.C. Andersen-brandet.

Alle partnere i koncernen skal anbefale hinanden til kunderne. Der er mere end 300 forskellige håndværksfag i Danmark, men sammen skal vi få kunderne til at vælge os. I fremtiden vil H.C. Andersen Koncernen A/S have mere end 50 håndværksfag samlet under sig, og det vil give rigtig store fordele for alle i koncernen.

Som en naturlig del af vores fællesskab kører vores partnere rundt i firmabiler, der har samme farve bilfolie og logo, men forskellige firmanavne. Genkendelighed er en vigtig del af vores brand.

Vi bestræber os på at få 100 % tilfredse kunder, og det får vi ved at udføre vores arbejde til perfektion, god kundeservice og smilende medarbejdere. Vores arbejde skal bestå af så høj kvalitet, at kunderne vil blive ved med at bruge koncernens forskellige håndværksfag til opgaver, de ønsker at få løst fremover. Vores kunder har mulighed for at skrive en anmeldelse på Facebook, Trustpilot eller Anmeld Håndværker, og vores mål er altid at få den højeste score. 

Vi gør din forretning til en god historie.

Ansøg Nu
Bliv en del af H.C. Andersen Koncernen